Dodatki

Poštni nabiralniki

 

Izbirate lahko med samostojnimi in vgradnimi poštnimi nabiralniki.

V podjetju FlexVar izdelujemo alu dvoriščna vrata po meri, pri čemer poskrbimo za celotno izvedbo motoriziranega sistema premičnih vrat na daljinsko kontrolo in vse ostale dodatke, kot so domofoni, kljuke in poštni nabiralniki v različnih dimenzijah in prostorninah. Alu izdelke lahko pobarvamo v enako barvo kot so pobarvana alu dvoriščna vrata. Za namestitev na alu vrata lahko izbirate med vgradnimi in samostojnimi poštnimi nabiralniki, ki so zasnovani tako, da poštar vloži pošto na zunanji strani nabiralnika, na notranji strani pa pošto vzamete iz nabiralnika.

Vgradnja v enokrilna, pomična drsna in pomična samonosna alu vrata

Ne glede na to, ali boste alu dvoriščna vrata odpirali in zapirali ročno ali avtomatsko s pomočjo različnih vmesnikov, lahko nabiralnike vgradimo v polje vrat. To velja za pomična samonosna in pomična drsna dvoriščna vrata ter za enokrilna alu dvoriščna vrata, ki so zasnovana kot osebni vhod. Za vgradnjo v osebni vhod so na voljo tudi drugi alu izdelki, kot so kljuke in ročaji.

Vgradnja v betonski steber in polje alu ograje

Poštni nabiralni so zasnovani tudi tako, da jih lahko vgradimo v betonski steber s fiksno globino 20 cm in minimalno širino 37 cm. Sicer pa tudi alu ograja nudi polje za namestitev nabiralnikov po celotni dolžini.

Nabiralnik kot del večnamenskega stebra

Večnamenski steber vgradimo na mesto med pomična alu dvoriščna vrata in osebni vhod oziroma enokrilna alu vrata. Predstavlja funkcionalno dopolnilo alu dvoriščnih vrat. Večnamenski steber je izdelan iz aluminija v različnih dimenzijah in barvi v skladu z alu ograjo in vrati. V steber lahko vgradimo vodotesen tipski poštni nabiralnik z manjšo režo za vstavitev pošte ter druge dodatke, kot je na foliji izrezana hišna številka ali naslov. V večnamenski steber se lahko dodajo tudi vsi moduli 2N, vendar največ trije. V po možnosti osvetljen steber za alu vrata lahko vgradimo tudi šifrator in analogni domofon.