Panelne balkonske ograje

P-line-STE

P-line-ALU

Balkonske ograje v P-line liniji so zasnovane v modernem arhitekturnem dizajnu brez vidnih vmesnih stebrov, zato dajejo videz elegance in neskončnosti. Sodobne panelne ograje lahko v polju zapolnimo s ploščami perforiranega ali polnega aluminija ali pa z lepljenim varnostim steklom.

Zunanje ograje lahko izdelamo v nadstandardnih dimenzijah ter jih za doseganje estetskega videza pobarvamo z UV obstojnimi in na luščenje odpornimi prašnimi barvami po RAL lestvici. Kovinske ograje pa montiramo na balkone bodisi v stransko zunanjo steno z bočnimi nosilci bodisi v betonska tla ali masivne stebre iz aluminija.

Panelne aluminijaste ograje

Zunanje ograje so v celoti izdelane iz aluminija, ki kljubuje vsem vremenskim razmeram, ne potrebuje vzdrževanja ter nudi veliko varnost in prilagodljivo montažo. Zaradi visoke spoliranosti površine aluminijske ograje se prstni odtisi ne poznajo. Panelne ograje iz aluminija nudijo veliko mero zasebnosti pred radovednimi pogledi, saj gre za ograjni sistem precej zaprtega tipa.

Aluminijske ograje, ki jih montiramo neposredno na čelo balkona, lahko v osrednjem polju zapolnimo s ploščami polnega ali perforiranega aluminija. Kovinske ograje so tako sestavljene iz enakomerne perforacije v različnih manjših likih in oblikah, zgoraj pa so zaključene z ročajem iz trpežne alu zlitine in zaščitene z barvo v kovinskem videzu.

Steklene balkonske ograje

Steklene zunanje ograje brez vidnih stebrov so zasnovane v modernem dizajnu, ki daje videz neskončnosti. Panelne ograje so v konstrukciji izdelane iz trpežnega aluminija, v zgornjem delu balkonske ograje pa je izdelan zaključek ročaja iz zlitine aluminija. Steklene ograje lahko montiramo tako, da spodnja balkonska plošča ostane odkrita ali pa jo pokrijemo.

Znotraj aluminijaste konstrukcije panelne ograje pa se po celotni dolžini v polju oziroma v polnilu razteza kakovostno varnostno lepljeno steklo. Lahko se odločite za povsem zakrito steklo, ki vam bo nudilo zasebnost, kot je steklo z mlečno, belo ali s črno folijo. V polnilu pa lahko izdelamo tudi transparentna stekla s prozorno ali sivo folijo.