Horizontalne balkonske ograje


Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “I”


Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “C”

Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “P”

Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “S”

Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “R”

Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “Z”

Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “T2”

Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “T”

Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “ECO”

V sodobnem dizajnu zasnovane balkonske ograje s horizontalno postavljenimi letvami v različnih profilih in dimenzijah predstavljajo najnovejši ograjni sistem, ki daje videz neskončnosti.

Horizontalne ograje v izvedbi »očem nevidno«

 Aluminijaste ograje v profilih letev »I« in »C« so na voljo v izvedbi »očem nevidno«, zato letve zastirajo poglede tako iz notranje kot iz zunanje strani, kar vam nudi popolno zasebnost in varnost.

Balkonske ograje v izvedbi »vidno-nevidno«

Če se želite zavarovati pred radovednimi pogledi iz zunanje okolice, so v izvedbi »vidno-nevidno« na voljo alu balkonske ograje v profilih horizontalnih letev »P«, »R«,»S«, »Z«, »TS«, »T2S« in »ECO«. Alu lamele za ograje preprečujejo poglede od zunaj, na drugi strani pa vam omogočajo, da zunanjo okolico opazujete od znotraj.

Alu lamele za ograje brez vidnih stebrov

Alu balkonske ograje so izdelane v konceptu nevidnih stikov, saj je polje sestavljeno brez vidnega vijačenja in varjenja, pri čemer letve vijačimo na prečne nosilce. Videz ograje je tako iz obeh strani enak. Nekateri modeli horizontalne ograje so izdelani brez vidnih stebrov, zato dajejo videz neskončnosti, spet drugi pa imajo izdelano nosilno konstrukcijo iz aluminijeve zlitine s pritrdilnimi vijaki iz nerjavnega jekla.

Večne aluminijaste ograje ne potrebujejo vzdrževanja

Balkonske ograje so v celoti izdelane iz trpežnega in korozijsko odpornega aluminija, zato so večne in ne potrebujejo vzdrževanja. Alu balkonske ograje s horizontalnim profilom letev »P« lahko dodatno pobarvamo na način, da dobijo videz lesenega macesna. Horizontalne ograje v »ECO« profilu letev pa so izdelane iz lesno-plastičnega kompozita, pri čemer so letve znotraj ojačane z aluminijastim profilom.

Praškasto barvanje aluminija po RAL lestvici

Balkonske ograje lahko po želji pobarvamo s prašnimi barvami, ki zagotavljajo visoko obstojnost na vremenske vplive in praske. Na obstojnost barv pred luščenjem dajemo desetletno garancijo. Izbirate lahko med tipskimi oziroma standardnimi barvami, kovinskimi barvami in drugimi barvami po RAL lestvici.

Več različnih možnosti za montažo balkonske ograje

Poleg svetovanja, kompletne izdelave in dobave nudimo tudi montažo aluminijaste ograje. Alu balkonsko ograjo lahko montiramo v betonska tla, v stransko ploskev oziroma zunanjo steno z bočnimi nosilci, ali pa na masivne aluminijaste stebre. Balkonsko ograjo lahko montiramo tudi tako, da pokrijemo spodnjo betonsko ploščo na balkonu.