Panelne dvoriščne ograje

P-line »STE«

P-line »ALU«

Panelne ograje so zasnovane v sodobnem arhitekturnem dizajnu, ki pooseblja videz neskončnosti in elegance, saj ograjni sistem nima vidnih vmesnih stebrov, ki bi ločevali konstrukcijo. Dvoriščne ograje v P-line liniji lahko zapolnimo s ploščami polnega in perforiranega aluminija ali pa s transparentnim in mlečnim steklom. Zunanje ograje P-line so izdelane tako, da ne potrebujejo obnavljanja in ponovnega barvanja, pri čemer dajemo desetletno garancijo na obstojnost barve. Sicer pa aluminij lahko barvamo s poljubnimi tekočimi ali prašnimi barvami po RAL lestvici. Pri izbiri panelne ograje vam nudimo svetovanje, nato pa poskrbimo za izdelavo po meri, dobavo in kakovostno montažo.

Panelne steklene ograje v konstrukciji iz aluminija

Moderne steklene ograje v panelni postavitvi so v konstrukciji izdelane iz trpežnega in odpornega aluminija, ki ne potrebuje vzdrževanja, po celotni dolžini pa se v polnilu raztega kakovostno varnostno lepljeno steklo. V zgornjem delu steklene plošče je izdelan zaključek ročaja iz aluminijaste zlitine, kar daje svojevrsten pridih sodobnega dizajna. Zunanje ograje iz stekla in brez vidnih stebrov lahko izdelamo tudi v nadstandardnih dimenzijah in različnih ploskovnih oblikah steklenih plošč. Steklene ograje so idealne za postavitev na zunanje površine ob bazenih, z njimi pa lahko elegantno zaprete in razmejite površine na terasah in vhodih.

Panelne alu ograje so v celoti izdelane iz aluminija

Panelne ograje za vrtove so lahko v celoti izdelane iz aluminija, materiala, ki kljubuje vsem vremenskim razmeram ter ne potrebuje posebnega vzdrževanja. Zaradi enostavne obdelave aluminija poskrbimo za prilagodljivo montažo, pri čemer nosilno konstrukcijo s stebri iz aluminijeve zlitine montiramo neposredno na betonsko ploščo. Alu ograje iz P-Line linije lahko barvamo s tipskimi, kovinskimi in drugimi barvami po RAL lestvici. Panelne alu ograje, ki nudijo veliko mero varnosti, so primerne za postavitev na dvorišča tam, kjer želite, da ohranite veliko mero zasebnosti pred radovednimi pogledi, saj je ograja skorajda v celoti zaprta oziroma ima po celotni površini le manjše enakomerne perforacije v različnih oblikah. Panelne ograje lahko uporabimo tako na dvoriščih, terasah kot na balkonih.