Horizontalne dvoriščne ograje s profilom letev »S«

H-line ALU-S-0

Dvoriščna ograja »S« je sestavljena iz vodoravnih aluminijastih letev profila »S«. Letev meri v višino 145 mm, njena debelina pa znaša 30 mm. Stebri so kvadratnega profila dimenzije 8 x 8 cm. Na zgornjem delu so zaključeni s polkrožno ali ravno kapo. Spodaj so zaključeni s talno rozeto. Ta aluminijasta ograja je zasnovana po principu vidno-nevidno. To pomeni, da lahko z notranje strani opazujete okolico, medtem ko je z zunanje strani pogled zastrt. Posebna S oblika aluminjaste dvoriščne ograje omogoča lomljenje svetlobe na njej. Ta moderna ograja za dvoriščna je enaka z obeh strani, polje pa je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Gre za večno ograjo. To pomeni, da se vam po montaži z njo ne bo več treba ukvarjati, saj vzdrževalna dela niso potrebna. Na sliki lahko vidite ograjo v beli barvi, vendar to ni edina možnost. Zaupajte nam, kakšno barvo ograje si želite in dobavili vam jo bomo v želenem odtenku.

 

 

 


H-line ALU-S-29

Dvoriščna ograja H-line ALU-S-29 je sestavljena iz vodoravnih aluminijastih letev profila »S«, ki v višino merijo 145 mm, njihova debelina pa znaša 30 mm. Stebri ograje so v profilu kvadratne oblike z dimenzijami 8 x 8 cm. Spodaj so zaključeni s talno rozeto, medtem ko so zgoraj pokriti s polkrožno ali ravno kapo. Aluminijasta ograja je zasnovana po principu vidno-nevidno. To pomeni, da boste na vrtu zaščiteno pred radovednimi pogledi sosedov in mimoidočih, medtem ko boste imeli vi odprt pogled na dogajanje zunaj. Oblika »S« omogoča lomljenje svetlobe na ograji. Ta aluminijasta dvoriščna ograja je z obeh strani enakega videza. Polje je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Tudi v tem primeru gre za večno ograjo. Po tem, ko bo enkrat postavljena, se vam z njo ne bo treba več ukvarjati, saj vzdrževalna dela niso potrebna. Na sliki lahko vidite model moderne ograje za dvorišča v beli barvi. Se pa glede barve prilagodimo potrebam stranke.

 

 

 

 

H-line ALU-S-70

Aluminijasta ograja H-line ALU-S-70 je sestavljena iz vodoravnih aluminijastih letev z »S« profilom. Te v višino merijo 145 mm, medtem ko njihova debelina znaša 30 mm. Stebri ograje so dobro vidni in so kvadratne oblike v prečnem prerezu. V spodnjem delu se zaključijo s talno rozeto, medtem ko so v zgornjem delu pokriti s polkrožno ali ravno kapo. Dvoriščna ograja je zasnovana po principu vidno – nevidno. Ko boste torej posedali na vrtu, vas sosedi in mimoidoči ne bodo morali opazovati, vi pa boste imeli pregled nad dogajanjem zunaj. Oblika letev »S« omogoča lomljenje svetlobe na ograji. Vizualna podoba aluminijaste dvoriščne ograje je z obeh strani enaka, polje pa je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Tudi ta moderna ograja za dvorišča je večna. Ne bo se vam torej treba ukvarjati z vzdrževalnimi deli. Izbirate lahko med različnimi barvami ograje. Stranke se najpogosteje odločajo za dvoriščno ograjo v zeleni, sivi ali rjavi barvi.

 

 

Nekaj primerov H-line ALU-S: