Dvoriščna vrata


–>Horizontalna dvoriščna vrata


–>Vertikalna dvoriščna vrata


–>Panelna dvoriščna vrata

Za dvoriščna vrata vam nudimo svetovanje, celotno izdelavo, dostavo in montažo. Poskrbimo za motoriziran sistem premičnih vrat na daljinsko kontrolo z dodanim domofonom in poštnim nabiralnikom. Kovinske ograje in vrata nudijo varnost z varnostnimi spodnjimi in zgornjimi vodilnimi profili, nasloni in kljukami. Alu vrata lahko po želji pobarvamo z UV obstojnimi tipskimi, kovinskimi in drugimi barvami po RAL lestvici.

Alu vrata v različnih izvedbah

Dvoriščna vrata lahko izdelamo v različnih izvedbah, glede na vaše želje, prostor in druge dejavnike. Na voljo so samonosna, drsna, drsna segmentna in drsna teleskopska pomična vrata. Odločite se lahko tudi za dvokrilna in dvokrilna zgibna alu vrata ter za enokrilna zgibna vrata ali pa za enokrilna vrata, ki so zasnovana kot osebni vhod. Dvoriščna vrata lahko odpirate in zapirate ročno ali pa avtomatsko s pomočjo različnih vmesnikov.

Horizontalna, vertikalna in panelna dvoriščna vrata

Moderne horizontalne kovinske ograje in vrata so izdelane iz horizontalnih alu letev v različnih profilih, dimenzijah in principih, kot je »vidno-nevidno« in »očem nevidno«. Letve so vijačene tako, da vijaki in vari niso vidni. Na voljo je tudi sistem v aluminijasti konstrukciji z letvami v lesno-plastičnem kompozitu.

Vertikalna dvoriščna vrata so sestavljena iz alu paličja ali alu letev ter izdelana brez varjenja in vidnega vijačenja. Navpične palice in možnost izbire med različnimi dekorativnimi zaključki na palicah ter detajli iz perforirane pločevine v polju dajejo videz tradicionalnih kovinskih vrat.

Sodobne panelne kovinske ograje in vrata brez vidnih stebrov so v konstrukciji v celoti izdelane iz trpežnega aluminija, v polnilo oziroma polje vrat pa lahko vgradimo lepljeno varnostno steklo, ki je lahko transparentno ali zakrito s folijami, ter plošče polnega ali perforiranega aluminija z enakomerno perforacijo v različnih oblikah.

Dodatki za dvoriščna vrata

Nudimo različne dodatke za alu vrata, kot je opozorilna luč, ki jo montiramo v steber vrat, ter aluminijaste kljuke in ročaji za vrata osebnega prehoda. Pri dodatkih za dvoriščna vrata nudimo večnamenski steber iz aluminija, v katerega lahko vgradimo analogni domofon, šifrator in modele dostopa. Za alu vrata osebnega prehoda so na voljo samostojni in vgradni poštni nabiralniki.