Horizontalne dvoriščne ograje s profilom letev »T«

Horizontalna dvoriščna ograja H-line ALU-TS-30

H-line ALU-TS-30
Horizontalne dvoriščne ograje »TS« predstavljajo najnovejši ograjni sistem in so v celoti izdelane iz aluminija. Nosilno konstrukcijo ograj predstavljajo stebri, narejeni iz najkakovostnejše aluminijeve zlitine. Ograje sestavljajo vodoravne aluminijske letve s profilom »T« visoke 30 mm in debele 30 mm. Oblika profila »T« dopušča lomljenje svetlobe, kar povzroči njen odboj in učinek prelivanja barv ter svetlobe in senc. Moderne ograje za dvorišča »TS« so bile oblikovane kot moderne ograje, brez vidnih vmesnih stebrov, spojev in pritrdilnih vijakov, ki so narejeni iz nerjavečega jekla. Polje zunanje kovinske ograje je izdelano popolnoma brez varjenja. Horizontalne dvoriščne ograje so priljubljene zaradi svojega načina zasnove vidno-nevidno. Ograja ščiti dvorišče pred radovednimi pogledi (nevidno od zunaj), a dovoljuje pogled iz notranjosti dvorišča navzven (vidno od znotraj navzven). Zunanje kovinske ograje so oblikovane z namenom preproste in hitre montaže, po želji jih lahko kombiniramo z drugimi materiali, primeri katerih so prikazani na slikah spodaj. Moderne ograje za dvorišča po videzu ne smejo izstopati v okolju, zato je mogoče njihove barve prilagoditi. Najpogosteje izbrane barve so svetlo in temno siva, zelena, bela, rjava in črna. Horizontalne dvoriščne ograje H-line ALU-TS-30 odlikujejo funkcionalnost, trajnost, robustnost, enostavno vzdrževanje, majhna teža, zanesljivost ter najnovejši ograjni sistem, ki zagotavlja odlično varnost.

 

 

 

 


Horizontalna dvoriščna ograja H-line ALU-TS-40

H-line ALU-TS-40
Horizontalne dvoriščne ograje linije H, ALU-TS-40, s profilom ALU letev »TS« so izdelane z najnovejšim ograjnim sistemom. Oblikovane po modelu vidno-nevidno (vidno od znotraj na zunaj, nevidno od zunaj) so v celoti narejena iz prvovrstnega aluminija, ki zunanjim kovinskim ograjam omogoča stabilnost in nespremenljivost v vseh vremenskih spremembah. Ograjo sestavljajo 30 mm visoke in 30 mm debele vodoravne aluminijaste letve s »T« profilom, ki dopušča lomljenje svetlobe in poskrbi za edinstven videz ograj. Za estetsko dovršenost še dodatno poskrbi polje ograje, sestavljeno brez varjenja, in zasnova neskončne moderne ograje, brez vidnih vmesnih stebrov in pritrdilnih vijakov. Zaradi tehnološko naprednega ograjnega sistema je montaža zunanje kovinske ograje izjemno preprosta. Za poživitev dvorišča bodo poskrbele različne ekološko neoporečne barve, ki ne vsebujejo hlapljivih organskih topil – med izjemno priljubljenimi je zelena barva. Stranke barvo največkrat izberejo na podlagi videza stanovanja, hiše in okolice. Ker so ograje narejene za zunanjo uporabo, so barve kovinskih dvoriščnih ograj H-line ALU-TS-40 UV obstojne in ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Oblika kovinske dvoriščne ograje je brez težav prilagojena željam strank, ki se same odločijo za kombinacijo aluminija z drugimi materiali, ali po želji določijo število horizontalnih prečk. Z dolgoletnimi izkušnjami vam bomo z veseljem ponudili svetovanje, izdelavo poljubne zunanje kovinske ograje, dobavo in kakovostno montažo vseh dvoriščnih ograj.

 

 

 


Dvoriščna ograja horizontalna H-line ALU-TS-45

H-line ALU-TS-45
Dvoriščne ograje odlikujejo moderne oblike, čiste linije ter velika izbira različnih modelov in barv. Horizontalne dvoriščne ograje H-line ALU-TS-45, ki so v celoti izdelane iz kakovostne aluminijeve zlitine, so zasnovane kot neskončne moderne ograje, polje katerih je sestavljeno brez varjenja, brez vidnih vmesnih vijakov, spojev ali stebrov. Pritrdilni vijaki so narejeni iz nerjavečega jekla in zagotavlja stabilno konstrukcijo. Zasnova po sistemu vidno-nevidno (vidno od znotraj na zunaj, nevidno od zunaj) predstavlja najsodobnejši ograjni sistem. Sistem vidno-nevidno je izjemno priljubljen, saj nudi razgled na okolico, ne da bi morali žrtvovati zasebnost. Ograje sestavljajo vodoravne aluminijske letve s profilom »T« višine 30 mm in debeline 30 mm, ki so po želji prilagojene strankam. Ker je aluminij znan kot izjemno trpežen material, ki ne potrebuje vzdrževanja, je velikokrat uporabljen pri gradnji zunanjih kovinskih ograj različnih trgovskih centrov in industrijskih objektov. Zaradi lahkih materialov je montaža kovinskih dvoriščnih ograj izjemno preprosta in hitra. Priljubljene barve modernih ograj za dvorišče so siva, črna in rjava, po želji pa izdelamo tudi ograje drugih barv, kot je zelena. Barve, s katerimi barvamo aluminij, ne vsebujejo razredčila in hitrih hlapljivih organskih topil. Zunanje kovinske ograje so ekološko neoporečne, UV obstojne, preproste za čiščenje, odporne proti mehanskim poškodbam in vremenskim vplivom ter cenovno ugodne.

 

 

Nekaj primerov H-line ALU-TS: