Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “R”

Horizontalna balkonska ograja z vidnimi stebriH-line ALU-RV-0-7 – stebri so vidni

Ograja »RV« je horizontalna balkonska ograja, ki je v celoti izdelana iz aluminija. Stebri so dobro vidni in so v prerezu kvadratne oblike z dimenzijami 8 x 8 cm. Spodaj so zaključeni s talno rozeto, medtem ko so zgoraj pokriti s polkrožno ali ravno kapo. Gre za enega najnovejših ograjnih sistemov. Ta dvoriščna ograja je zasnovana po principu vidno – nevidno. Medtem ko je pogled od znotraj navzven omogočen, pa za obratno situacijo to ne velja. Taka ograja za vrtove vam tako ponuja razkošje zasebnosti. Polje je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Ta aluminijasta dvoriščna ograja je večna. Tak naziv ima zato, ker po postavitvi ne boste imeli z njo več nobenega dela, saj ne potrebuje vzdrževanja. Na sliki lahko vidite primer ALU ograje tega tipa. Vendar pa to ni edina možna barvna različica, saj smo se pripravljeni prilagoditi vašim željam. Stranke sicer najraje naročajo ograje v sivi, zeleni ali rjavi barvi.

 

 

 

Horizontalna balkonska ograja z nevidnimi stebri

H-line ALU-RS-0-7 – stebri niso vidni

Dvoriščna ograja H-line ALU-RS-0-7 je precej podobna zgornji različici. Medtem ko so stebri pri zgornjem tipu ograje vidni, pa so v tem primeru zakriti. V prečnem prerezu so kvadratne oblike z dimenzijami 8 x 8 cm. Na zgornjem delu so zaključeni s polkrožno ali ravno kapo. Horizontalna aluminijasta dvoriščna ograja »RS« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zasnovana je po principu vidno – nevidno. Medtem ko boste znotraj nje zaščiteni pred radovednimi očmi od zunaj, pa boste imeli vi pregled nad dogajanjem v okolici. Ta ograja za vrtove in balkone je zasnovana kot neskočna moderna ograja, saj vmesni stebri niso vidni. Polje ograje je sestavljeno brez varjenja. Tudi v tem primeru gre za večno ALU ograjo, ki ne zahteva izvajanja vzdrževalnih del. Na sliki je prikazana ena od možnih barvnih različic. Sicer pa vam ponujamo pester nabor barv, med katerimi boste lahko našli tisto po vaši izbiri.

 

 

 

 

Horizontalna balkonska ograja s pokrito balkonsko ploščo

H-line ALU-RS-0-7-S – stebri niso vidni, pokrita je balkonska plošča

Horizontalna balkonska ograja »RS« predstavlja najnovejši ograjni sistem. Tudi pri tipu dvoriščne ograje H-line ALU-RS-0-7-S stebri niso vidni. Ti so v prečnem prerezu kvadratne oblike, pri čemer dimenzije znašajo 8 x 8 cm. Na zgornjem delu so stebri zaključeni s polkrožno ali ravno kapo. Ta aluminijasta dvoriščna ograja je pokrita z balkonsko ploščo. V celoti je izdelana iz aluminija. Zasnovana je po principu vidno – nevidno. Z notranje strani boste lahko prosto opazovali okolico, medtem ko boste vi zaščiteni pred radovednimi očmi mimoidočih in sosedov. Ta ograja za vrtove in balkone je zasnovana kot neskočna moderna ograja. Vmesni stebri so namreč zakriti s prečnimi letvami. Polje ograje je sestavljeno brez varjenja. To ALU ograjo prav tako imenujemo večna, saj ne potrebuje vzdrževalnih del. Na sliki je prikazana ena od možnih barvnih različic. Sicer pa stranke lahko izbirajo med številnimi drugimi odtenki. Najpogostejša izbira so različni odtenki sive, zelena in rjava.

 

 

 

Nekaj primerov ALU-RV-0-7 (vidni stebri):

Nekaj primerov H-line ALU-RS-0-7  (stebri niso vidni):

Nekaj primerov H-line ALU-RS-0-7-S (stebri niso vidni, pokrita je balkonska plošča)