Dvoriščne ograje


Horizontalne dvoriščne ograje


Vertikalne dvoriščne ograje


Panelne dvoriščne ograje

Ponujamo širok izbor moderno zasnovanih in kakovostnih ograjnih sistemov za dvorišča in zunanje površine. Z njimi lahko ogradite vrt, hišo in druge objekte. Na voljo so horizontalne, vertikalne in panelne ograje. Nudimo možnost kombinacij različnih višin in profilov ograj. Dvoriščne alu ograje nudijo veliko mero varnosti in zaščito pred nepovabljenimi gosti, funkcionalnost, zasebnost pred radovednimi pogledi iz zunanje strani ter estetiko. Poleg svetovanja pri izbiri, izdelave in dobave nudimo tudi montažo alu ograje, ki jo lahko izvedemo na masivnih aluminijastih stebrih ali pa sistem privijačimo neposredno v betonska ali kamnita tla.

Alu ograje brez vidnih vijakov in varov ter z možnostjo barvanja

Alu ograje so najbolj primerne za postavitev na zunanje površine in dvorišča, saj je aluminij material, ki je odporen na rjo in vremenske vplive in zaradi teh lastnosti enostaven za montažo in vzdrževanje. Alu ograje so izdelane po sistemu brez vidnih vijakov in varov, saj so letve vijačene na prečne nosilce tako, da se vijaki ne vidijo. To omogoča oblikovanje neskončne moderne alu ograje z majhno težo in veliko varnostjo. Glede na vaše želje lahko alu ograje tudi praškasto pobarvamo, s čimer ustvarimo estetski dekorativni videz.

Horizontalne ograje za dvorišča

Horizontalne ograje v vidnih ali nevidnih alu stebrih so sestavljene iz horizontalnih letev različnih dimenzij in profilov. Izbirate lahko med alu profili za ograje, ki so zasnovani tako, da omogočajo poglede od znotraj navzven in od zunaj navznoter, ter med alu profili, ki nudijo le poglede od znotraj, od zunaj pa so pogledi zastrti.

Vertikalne ograje za dvorišča

Vertikalne ograje so v celoti izdelane iz trpežnega aluminija v dizajnu nevidnih stikov ter dajejo videz nekoliko bolj tradicionalnih kovinskih ograj. Vertikalne ograje so sestavljene iz pokončnih aluminijastih letev in palic različnih dimenzij. Izbirate lahko med različnimi dekorativnimi vzorci in oblikami zaključkov na pokrovih za palice.

Panelne ograje v polnilu stekla in aluminija

Panelne ograje lahko izdelamo tudi v nadstandardnih dimenzijah ter oblikujemo dizajn neskončnosti brez vidnih stebrov. Na voljo so panelne ograje, ki so v celoti izdelane iz plošč polnega ali perforiranega aluminija, ter nudijo veliko mero varnosti in zasebnosti, saj so precej zaprtega tipa. Na voljo so tudi panelne steklene ograje, ki so v konstrukciji izdelane iz aluminija, v polnilu pa se raztega varnostno lepljeno steklo. Steklene ograje so primerne za postavitev ob bazenih in za zaprtje teras.