Horizontalna dvoriščna vrata

Horizontalna vrata s profilom letev “I”

Horizontalna vrata s profilom letev “C”

 

Horizontalna vrata s profilom letev »P«

 Horizontalna vrata s profilom letev »S«

Horizontalna vrata s profilom letev »R«

Horizontalna vrata s profilom letev »Z«

 

Horizontalna vrata s profilom letev »T2«

 Horizontalna vrata s profilom letev »T«

 

Horizontalna vrata s profilom letev »ECO«

Različni profili alu letev

Dvoriščna vrata so sestavljena iz horizontalnih aluminijastih letev, ki so vijačene tako, da vijaki niso vidni. Alu profili letev »I« in »C« so na voljo v izvedbi »očem nevidno«, pri čemer sistem zastira poglede tako iz notranje kot iz zunanje strani. Alu profili letev »P«, »R«,»S«, »Z«, »TS«, »T2S« in »ECO« pa so na voljo v izvedbi »vidno-nevidno«, kar pomeni, da je vidno od znotraj navzven in nevidno od zunaj. Nekateri profili nudijo tudi lomljenje svetlobe, spet na druge profile pa lahko perforiramo različne dekorativne vzorce.

Različni načini izvedbe

Alu vrata lahko izdelamo v različnih izvedbah, kot so samonosna pomična vrata, drsna dvoriščna vrata, drsna segmentna pomična vrata in drsna pomična teleskopska dvoriščna vrata. Na voljo so tudi enokrilna ali dvokrilna dvoriščna vrata ter enokrilna ali dvokrilna zgibna vrata. Alu vrata lahko odpirate in zapirate ročno, ali pa se odločite za električno avtomatsko odpiranje preko različnih vmesnikov, kot je na primer ukaz s klicem preko mobilnega telefona.

Aluminij, videz lesa in lesno-plastičen kompozit

Dvoriščna vrata iz horizontalne linije so izdelana iz korozijsko odpornega, dolgo obstojnega in kakovostnega aluminija, ki ne potrebuje vzdrževanja in velja za večen material. Pri alu vratih v profilu letev »P« nudimo možnost barvanja v lesni dekor, tako da letve dobijo videz lesene površine, natančneje macesna. Letve v »ECO« profilu pa združujejo kombinacijo aluminija v notranjosti in lesno-plastičnega kompozita na zunanji strani.

Obstojno prašno barvanje vrat

Alu vrata lahko po želji pobarvamo s prašnimi barvami, ki so UV obstojne ter obstojne na vremenske vplive in praske. Na obstojnost barv pred luščenjem dajemo tudi desetletno garancijo. Za dvoriščna vrata lahko izbirate med tipskimi barvami, barvami kovinskega videza in drugimi barvami po RAL lestvici.

Dodatki za dvoriščna vrata

Na voljo so različni dodatki za dvoriščna vrata v različnih izvedbah, kot so vgradni in samostojni poštni nabiralniki, opozorilna klasična ali bela signalna luč z montažo v steber vrat ter večnamenski steber iz aluminija, v katerega se lahko dodajo vsi moduli dostopa. V alu vrata osebnega prehoda lahko montiramo kljuke in ročaje v različnih oblikah in materialih.