Vertikalna dvoriščna vrata

 Vertikalna vrata s profilom letev »K«

Vertikalna vrata s profilom letev »L«

Vertikalna vrata s profilom letev »L1« Vertikalna vrata s profilom letev »L2«
Horizontalna vrata s profilom letev »P«   Horizontalna vrata s profilom letev »ECO«

Kovinske ograje in vrata izdelujemo z vertikalno postavitvijo aluminijastih letev ali paličja različnih premerov, širin in debelin. Na voljo so vertikalna alu vrata v treh različnih profilih, ki so zasnovani tako, da v dizajnu poosebljajo tradicijo tradicionalnih in klasičnih kovanih sistemov brez vidnih stebrov, saj so aluminijaste letve in palice vijačene na prečne nosilce na način, da vari in vijaki niso vidni. Poudarek je na različnih dekorativnih vzorcih znotraj polj in zaključkih. Kovinske ograje in vrata lahko praškasto pobarvamo v standardne, kovinske ali druge barvne odtenke po RAL lestvici.

Alu dvoriščna vrata s profili letev in/ali paličja »K«, »P« in »L«

Alu vrata v profilu »P« so sestavljena iz vertikalnih palic, kar jim daje nekoliko tradicionalen in rustikalen videz, skupaj z dekorativnimi zaključki pokrovov na paličju in dekorativnimi vzorci v polju iz trpežnega aluminija.

Vertikalne kovinske ograje in vrata v profilu »K« so izdelane iz vertikalnih letev ali palic, katere so zgoraj zaprte z dekorativnimi zaključki pokrovov v obliki stožca, krogle ali čepa.

Alu vrata s profilom aluminijastih letev »L« ter s profilom aluminijastih palic »L1« in »L2« so zasnovana v bolj minimalističnem dizajnu s sodobnim videzom čistih in jasnih linij, k čemur pripomore tudi sistem brez vidnega vijačenja in varjenja ter ravni zaključki na zgornjem delu vrat. V polju lahko izdelamo tudi dekorativne detajle iz perforirane pločevine.

Alu vrata v različnih izvedbah

Alu vrata izdelujemo v različnih izvedbah, kot so samonosna pomična in drsna pomična vrata, drsna dvoriščna vrata na segmentno ali teleskopsko pomično odpiranje in zapiranje ter dvokrilna dvoriščna vrata, ki so lahko tudi zgibna, se odpirajo v hrib ali pa imajo eno od kril krajše. Na voljo so tudi enokrilna zgibna alu vrata in enokrilna vrata, ki služijo kot osebni vhod.

Električno ali ročno gnana alu vrata

Enokrilna in dvokrilna dvoriščna vrata ter drsna dvoriščna vrata in samonosna pomična vrata se lahko odpirajo in zapirajo ročno ali pa avtomatsko oziroma na elektriko, ki jo ženejo ukazi preko različnih vmesnikov, kot je ukaz s ključem preko mehanske ključavnice, čitalec prstnih odtisov, pritisk na gumb daljinca, ukaz z vpisom štirimestne kodne številke na šifratorju, klic preko mobilnega telefona in drugo.