Horizontalne dvoriščne ograje s profilom letev »Z«

Horizontalne ALU ograje H-line ALU-Z-50

H-line ALU-Z-50
Horizontalne dvoriščne ograje s profilom letev »Z« so zasnovane, kot neskončna moderne ograje, brez vidnih vmesnih stebrov in so v celoti narejene iz aluminija. Zunanje ograje sestavljajo vodoravne aluminijske letve s profilom »Z« višine 55 mm, debeline 50 mm. Za maksimalno zagotavljanje zasebnosti so moderne zunanje ograje oblikovane po sistemu (vidno od znotraj na zunaj, nevidno od zunaj). Horizontalne dvoriščne ograje s profilom letev »Z« so neskončne moderne ograje, brez vidnih vmesnih stebrov ter brez sledi spajanja. Kot modeli horizontalnih dvoriščnih ograj s profilom letev »TS« tudi moderne ograje za dvorišče s profilom letev »Z« omogočajo lomljenje svetlobe, ki povzroči osupljive učinke sence in svetlobe. Nosilna konstrukcija modernih zunanjih ograj je inovativno zasnovana iz najkakovostnejše aluminijeve zlitine. Za boljšo stabilnost in trpežnost so vijaki, s katerimi pritrdimo zunanjo ograjo izdelani iz nerjavečega jekla. Montaža je zaradi lahkotnih materialov ter vrhunskih rešitev hitra in enostavna. Ker nakup moderne zunanje vrtne ograje vpliva na okolico je pomembno premisliti o njeni barvi. Najpogosteje izbrane barve so bela, zelena, rjava, bež, antracit, srebrna in črna, po želji pa ograjo pobarvamo še z drugimi barvami. Barve s katerimi pobarvamo aluminij, so okolju prijazne, UV obstojne in ne vsebujejo razredčila. Slike kombinacij zunanjih ograj z drugimi materiali si lahko ogledate spodaj.

 

 

 

 


Horizontalne ALU ograje H-line ALU-Z-60 H-line ALU-Z-60
Horizontalne dvoriščne ograje »Z« so sestavljene iz nosilne konstrukcije, narejene iz aluminija ter vodoravnih aluminijskih letev s profilom »Z« višine 55 mm in debeline 50 mm. Kot zunanje ograje H-line ALU-Z-50 so tudi te oblikovane kot neskončne moderne ograje, brez vidnih vmesnih stebrov in spojev. Zasnova najsodobnejšega ograjnega sistema vidno-nevidno, zagotavlja zasebnost znotraj dvorišča (nevidno od zunaj) in nam hkrati omogoča pogled na okolico (vidno od znotraj na zunaj). Moderne ograje za dvorišče iz aluminija so izredno priljubljene ne le zaradi preproste montaže, temveč tudi zaradi večje izbire modelov in barv. Aluminij je material, ki ga je preprosto oblikovati in preoblikovati. Je odlična izbira za obmorske kraje, saj ne rjavi in se ne spreminja. V naši ponudbi lahko izbirate med zunanjimi ograjami različnih barv. Zavedamo se, kako pomembna je ekološka neoporečnost barv, zato ne vsebujejo razredčila in topil. Barve so odporne proti UV žarkom in izjemno obstojne, zato njihovo odstranjevanje in ponovno nanašanje ni potrebno. Površino aluminija pred barvanjem pripravimo s pomočjo kemičnega postopka, ki poskrbi za odličen oprijem ter brezhiben, enakomeren nanos barve. Nanos barve aluminijasti ograji doda površinsko trdoto in dodatno odpornost proti mehanskim poškodbam ter vremenskim vplivom.

 

 

 

 


Horizontalne ALU ograje H-line ALU-Z-70 H-line ALU-Z-70
Horizontalne dvoriščne ograje H-line ALU-Z-70 so ograje sestavljene iz vodoravnih aluminijskih letev s profilom »Z«, ki merijo 55 mm v višino in imajo debelino 50 mm. Najnovejši ograjni sistem ter njegova konstrukcija sta v celoti izdelana iz aluminija, odlikuje ju zasnova po sistemu vidno-nevidno (vidno od znotraj na zunaj, nevidno od zunaj). Oblikovane, kot neskončne moderne ograje brez vidnih spojev in vmesnih stebrov, nudijo optimalno stopnjo zasebnosti.
Kot ostale horizontalne dvoriščne ograje tudi ta model dopušča lomljenje svetlobe, sistem z vrhunskimi rešitvami pa nudi preprosto montažo. Zunanje ograje s profilom »Z« prilagodimo željam strank. Od gostote aluminijskih letev do barv, ki so okolju prijazne. Moderne zunanje ograje iz aluminija so izjemno preproste za vzdrževanje, saj ne potrebujejo vsakoletnega barvanja, temveč le čiščenje, pogostost katerega je odvisna od naše lokacije. Kjer je onesnaženost večja, v mestu ali ob morju (zaradi soli), mora biti čiščenje bolj pogosto. V krajih, ki so manj obremenjeni in onesnaženi, pa je dovolj, če zunanje ograje očistimo vsaj enkrat letno. S tem speremo vse organske snovi in prašne delce, ki jin nanesejo vremenski pojavi ter očistimo mastne madeže, izpušne pline in saje. Z ustreznim vzdrževanjem bomo preprečili nastanek alg in mahov ter podaljšali življenjsko dobo dvoriščne ograje

 

 

 


Nekaj primerov H-line ALU-Z: