Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “P”

H-line ALU-PV-20-7-stebri so vidni

Horizontalne balkonske ograje »PV« predstavljajo najnovejši ograjni sistem na trgu, ki bo polepšal našo teraso. Balkonska ograja in je v celoti izdelana iz aluminija. Prav zaradi tega so te ograje za balkon zelo estetskega videza, elegantne in v stiku z modo. Idealne so za moderno zasnovo vašega prostora, z jasnimi in izčiščenimi linijami. Aluminijaste balkonske ograje bi tako le poudarile videz našega modernega stila. Videz ograje je z obeh strani enak, tako da bo tudi pogled na balkonsko ograjo iz notranje strani lep in eleganten. Njihovi stebri, ki jih povezujejo, so vidni a vendar opravijo odlično vlogo pri izgledu ograje za balkon. Prav tako horizontalne ograje niso sestavljeno iz varjenja in vidnega vijačenja, ki bi lahko uničilo izgled same ograje za balkon. S tem se rešimo tudi težav, ki bi lahko nastajale ob stiku vremenskih razmer in vidnih spojev. Vzdrževanje ograje za balkon pa je ravno zaradi aluminijaste balkonske ograje zelo enostavno, saj ne potrebuje dodatnega vzdrževanja in nenehnega servisiranja. Zaradi tega so ograje praktično večne in nam bodo služile vrsto let.

 

 

H-line ALU-PS-20-7-stebri niso vidni

Horizontalne ograje modela »PS« predstavljajo eno izmed novosti na trgu ograj in presenetijo še kako izbirčnega kupca. Modeli H-line so v celoti izdelani iz aluminija, ki je estetsko zelo priporočen material. Seveda pa ni lep le na pogled, temveč zelo vzdržljiv in z dolgo življenjsko dobo. Aluminijaste balkonske ograje so tako odporne na vse vrste padavin in spremenjene vremenske razmere. Balkonska graja je zasnovana po principu očem nevidno, saj zastira pogled z obeh strani. Tako mi, kot tudi nezaželeni mimoidoči ne bodo videli kako uživamo na balkonu. Prav tako je balkonska ograja zasnovana kot neskončna moderna ograja saj se njeni vmesni stebri ne vidijo. Ti modeli horizontalne ograje so tako primerni za tiste, ki ne želijo, da se stebri vidijo in želijo čim bolj enakomeren videz. Videz horizontalne ograje je z obeh strani enak in tako estetsko zgleda z naše in perspektive mimoidočih. Aluminijaste balkonske ograje so sestavljene brez varjenja. Prav tako pa je večna balkonska ograja tako vzdržljiva, da ne potrebuje vzdrževanja.

 

 

H-line ALU-PS-20-7-S-stebri niso vidni, pokrita je balkonska plošča

Ograje za balkon modela »PS« so najnovejši ograjni sistemi na trgu, ki bodo vsak balkon naredili lep, moderen in estetsko prijeten. Balkonska ograja je v celoti izdelana iz aluminija, ki ima zelo enostaven izgled, a vendar bodo ograje za balkon iz njega polepšale izgled same stavbe in tako dovršile njen stil. Aluminijaste balkonske ograje so zasnovane tako, da je notranjost očem nevidna. Horizontalne ograje so zasnovane tako, da zastirajo pogled iz obeh strani in s tem dopustijo zasebno sfero in onemogočijo pogled radovednežem. Ta model horizontalne ograje je zasnovan kot neskončna moderna ograja, brez vidnih vmesnih stebrov. Prav tako je balkonska plošča pokrita. To balkonsko ograjo varuje in ji dodaja še bolj šik videz. Videz ograje je z obeh strani enak, polje ograje pa je sestavljeno brez varjenja, ki bi uničil izgled ograje za balkon. Aluminijaste balkonske ograje so praktično večne in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja. Tako nam ne bo popravilo vzelo časa in denarja.

 

 

Nekaj primerov H-line ALU-PV (vidni stebri) in H-line ALU-PS (skriti stebri):