Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “S”

H-line ALU-S-0-7

Horizontalna balkonska ograja »S« predstavlja najnovejši in najmodernejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Aluminij poskrbi, da so alu ograje vzdržljive, odporne na vremenske razmere in imajo dolgo življenjsko dobo. Ograja je zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Ti modeli zunanje ograje so zaradi tega primerni za balkone, ki imajo lego na cesto. Horizontalne balkonske ograje bodo tako poskrbele, da na teraso ne bodo zahajali nezaželeni pogledi. Oblika horizontalne balkonske ograje S profil omogoča lomljenje svetlobe na ograji in nam tako ustvari tudi senco. Videz ograje je z obeh strani enak, tako da je estetskega videza tako za nas, kot tudi za zunanje opazovalce. Na vrhu ima ta model balkonske ograje manjši prostor, ki estetsko poudari ograjo in povzdigne njen videz. Horizontalne balkonske ograje so sestavljene brez varjenja in vidnega vijačenja, ki bi lahko uničil estetski videz same ograje. Prav zaradi minimalističnega izgleda se ta model balkonske ograje uporablja na različnih stavbah. Prav tako pa večne ALU ograje ne potrebujejo vzdrževanja in servisiranja, ki bi nam vzel čas in denar.

 


H-line ALU-S-29-7

Horizontalne balkonske ograje modela »S« predstavljajo najnovejši ograjni sistem , ki je primeren za vse vrste balkonov. Balkonske ograje so v celoti izdelane iz aluminija, ki je najprimernejši material za zunanje ogrodje. Alu ograje so primerne za vse vremenske razmere. S tem bomo poskrbeli da zunanje ograje ne bodo rjavele, ne bo se krušila barva in bodo praktično večne. Z tem modelom horizontalne balkonske ograje se bomo prav tako znebili vzdrževanja in servisa, saj alu ograje ne potrebujejo kasnejših popravil, brušenja, barvanja in podobno. Balkonske ograje tega modela so zasnovane po principu vidno-nevidno, saj bomo od znotraj videli navzven, medtem ko mimoidoči na našo teraso ne bodo videli. S tem se bomo znebili vseh nezaželenih pogledov. Oblika zunanje ograje S profila prav tako omogoča lomljenje svetlobe na ograji. Ograja je do vrha zaprta in ima enak videz tako iz zunanje, kot tudi iz notranje strani. Prav tako so horizontalne balkonske ograje sestavljene brez varjenja in vidnega vijačenja, ki bi lahko uničil eleganten izgled same zunanje ograje.

 

 

H-line ALU-S-70-7

Horizontalne balkonske ograje modela »S« predstavljajo najnovejši ograjni sistem na trgu, ki je dovršen estetsko in kvalitetno. Ta model balkonske ograje je v celoti izdelana iz aluminija, ki izgleda zelo moderno, minimalistično in elegantno. Prav tako pa so alu ograje narejene iz aluminija zaradi odpornosti samega materiala. Z izbiro pravega materiala se bomo tako rešili barvanja, brušenja in nenehnega popravljanja. Ta model zunanje ograje je zasnovan tako, da bomo od znotraj videli vse, medtem ko se z zunanje strani na sam balkon ne bo videlo. Prav zaradi tega so te zunanje ograje primerne za balkone, ki ležijo tik po cesti, sprehajalni poti in podobno. Horizontalne balkonske ograje imajo S profil, ki omogoča lomljenje svetlobe na ograji. S tem nam alu ograja nudi še senco. Prav tako pa je videz ograje z obeh strani enak. Sama ograja je sestavljena brez varjenja in vidnega vijačenja. Zaradi tega so horizontalne balkonske ograje večne in zanje ne potrebujemo nenehnega vzdrževanja in popravil.

 

 

 

 

Nekaj primerov H-line ALU-S: