Horizontalne dvoriščne ograje s profilom letev »C«

H-line ALU-CS – stebri so skriti

Horizontalna dvoriščna ograja »CS« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu očem nevidno (zastira poglede z obeh strani). Zasnovana je kot neskončna moderna ograja, brez vidnih vmesnih stebrov. Videz ograje je z obeh strani različen. Polje ograje je sestavljeno brez varjenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.Ograja je sestavljena iz vodoravnih aluminijskih letev s profilom »C« višine 68 mm, debeline 30 mm. Razmik med letvami je do 15 mm. Ograjni stebri so kvadratni profili dimenzije 8 x 8 cm, zgoraj zaprti ali s polkroglo ali ravno kapo. Steber spodaj zaključuje talna rozeta.

 

 

 

 


 

H-line ALU-CV-15- stebri so vidni

Horizontalna dvoriščna ograja »CV« predstavlja najnovejši ograjni sistem in je v celoti izdelana iz aluminija. Zunanja ograja je zasnovana po principu očem nevidno (zastira poglede z obeh strani), oblika »C« profila omogoča lomljenje svetlobe na ograji. Videz ograje je z obeh strani različen, polje pa je sestavljeno brez varjenja in vidnega vijačenja. Je večna ALU ograja, ki ne potrebuje vzdrževanja.
Ograja je sestavljena iz vodoravnih aluminijskih letev s profilom »C« višine 68 mm, debeline 30 mm. Razmik med letvami je do 15 mm.Ograjni stebri so kvadratni profili dimenzije 8 x 8 cm, zgoraj zaprti ali s polkroglo ali ravno kapo. Steber spodaj zaključuje talna rozeta.

 

 

Nekaj primerov H-line ALU-CV:

 

Nekaj primerov H-line ALU-CS: