Panelna dvoriščna vrata

Panelna vrata »STE«

Panelna vrata »ALU«

Panelne kovinske ograje in vrata so zasnovane v neskončnem dizajnu brez vidnih stebrov, kar poudarja sodobno obliko. Dvoriščna vrata iz aluminija kljubujejo vsem vremenskim razmeram, ne potrebujejo vzdrževanja ter nudijo varnost in zasebnost. Panelna dvoriščna vrata izdelujemo iz različnih polnil v vratnem polju, kot je varnostno steklo in perforiran ali polni aluminij. Panelne kovinske ograje in vrata lahko po želji prašno pobarvamo s tipskimi, kovinskimi in drugimi barvami po RAL lestvici. Barve so UV obstojne, nanje pa dajemo tudi desetletno garancijo pred luščenjem.

Panelna alu vrata

Panelna alu vrata so v celoti izdelana iz aluminija. Dvoriščna vrata so precej zaprtega tipa, zato nudijo veliko mero zasebnosti pred radovednimi pogledi iz zunanje strani, kjer ustvarimo eleganten videz, saj je pločevina pritrjena brez vidnih vijakov. Alu vrata lahko v polju zapolnimo s ploščami polnega aluminija ali pa s perforirano pločevino v enakomernih manjših perforacijah različnih likov in oblik.

Panelna steklena vrata z aluminijastim okvirjem

Steklena dvoriščna vrata so v konstrukciji izdelana iz trpežnega aluminija, polje pa lahko zapolnimo z različnimi vrsti stekel in folijami, s čimer ustvarimo eleganten in čist videz. Panelna steklena vrata lahko zapolnimo z varnostnim transparentnim steklom s prozorno ali sivo folijo. V polnilo lahko vstavimo tudi varnostno steklo, pri čemer vmes nalepimo varnostno folijo, ki je lahko bele, črne ali mlečne barve, kar ustvari satenast učinek.

Panelna dvoriščna vrata v različnih izvedbah

Panelna dvoriščna vrata s polnilom aluminija in stekla lahko izdelamo v različnih izvedbah, kot so drsna in samonosna pomična vrata, drsna teleskopska in drsna segmentna vrata ter dvokrilna in enokrilna vrata. Slednja lahko služijo tudi kot osebni vhod. Dvoriščna vrata lahko zapirate in odpirate ročno, ali pa se odločite za avtomatsko odpiranje in zapiranje s pomočjo različnih vmesnikov, kot je ukaz s klicem preko mobilnega telefona, vpis štirimestne kodne številke na šifratorju, ki je vgrajen v večnamenski steber, in drugo.