Horizontalne balkonske ograje s profilom letev “T2”

Moderna horizontalna balkonska ograja iz aluminija z nevidnimi stebri

 

H-line ALU-T2S-70-7-S – stebri niso vidni

Horizontalna balkonska ograja T2 spada med najnovejši ograjni sistem. Izgledala bo lepo, tako na manjših balkonih, kot na večjih terasah. Značilno za horizontalno balkonsko ograjo T2 je, da so aluminij letve postavljene horizontalno na podlago. Nosilni stebri takšne ograje so nevidni, saj se nahajajo znotraj konstrukcije. To pomeni, da vmesnih stebrov ne boste videli, ne ko gledate na ograjo od zunaj, ne ko sedite na balkonu in uživate v razgledu.
Horizontalnim balkonskim ograjam T2 iz aluminija radi rečemo, da so večne. Takšna balkonska ograja je namreč v celoti narejena iz aluminija, brez vidnih vmesnih stebrov, polje ograje je sestavljeno brez varjenja in ne potrebuje vzdrževanja. Poleg teh lastnosti jo večno dela moderna oblika, čiste ravne linije in preprost design.

 

 

Moderna horizontalna balkonska ograja iz aluminija z nevidnimi stebri in pokrito balkonsko ploščo


H-line ALU-T2S-70-7-S– stebri niso vidni, pokrita je balkonska plošča

Balkonska ograja H-line ALU–T2S-70-7-S je izdelana v celoti iz aluminija. Letve se postavljene horizontalno na podlago. Alu balkonska ograja H-line ima skrite oziroma nevidne vmesne stebre. Tako stebrov ne boste videli ne ko stojite na balkonu ali terasi in ne ko na balkon gledate od zunaj. Za H-line ALU ograjo je značilno tudi to, da letve pokrivajo tudi čisto spodnji del ograje, kar pomeni, da je deloma pokrita tudi balkonska plošča.
H-line horizontalne balkonske ograje so v celoti izdelane iz aluminija, polja ograje so izdelana brez varjenja, kot rečeno se ne vidi nosilnih in vmesnih stebrov. Takšna ograja ne potrebuje dodatnega vzdrževanja, material in pa oblika pa jo delata večno. Horizontalna H-line ALU ograja iz aluminija je oblikovana po današnjih najmodernejših standardih, ki zahtevo čiste linije, enotno nevtralno barvo ter enostaven design brez dodatnega okrasja. Takšna ograja je primerna tako za manjše in večje balkone, kot za zelo velike terase.

 

 

Nekaj primerov balkonskih ograj H-line ALU-T2S-70-7: