Vertikalne dvoriščne ograje

Vertikalne dvoriščne ograje s profilom letev »ALU-K«

Vertikalne dvoriščne ograje s profilom letev »ALU-L«

 

 Vertikalne dvoriščne ograje s profilom letev »ALU-L1«

 

 Vertikalne dvoriščne ograje s profilom letev »ALU-L2«

 Vertikalne dvoriščne ograje s profilom letev »P«

Zasnova brez vidnih varov in vijakov

Vertikalne ograje v vseh modelih so v celoti izdelane iz aluminija. Posebnost je v tem, da so ograje iz aluminija izdelane v dizajnu nevidnih stikov, saj vijaki in vari niso vidni. Letve so na prečne nosilce iz aluminija vijačene tako, da se vijaki zlijejo s konstrukcijo in niso vidni.

Obstojnost prašnega barvanja

Čeprav so vertikalne vrtne ograje iz aluminija obstojne na vremenske vplive, jih lahko prašno pobarvamo v barve, ki si jih izberete na RAL lestvici. Postopek barvanja in sušenja zagotavlja površinsko trdoto barve ter odpornost na praske in vremenske vplive.

Ograje iz aluminija v kombinaciji lesa

Nudimo dvoriščne in balkonske ograje v kombinaciji aluminija in lesa, kot je macesen. »P« alu profili za ograje so pobarvani na tak način, da dobijo videz lesene površine in s tem mehak in bolj naraven videz.

Vertikalne vrtne ograje s profilom letev »ALU-K«

Dvoriščne ograje in balkonske ograje so sestavljene iz vertikalnih aluminijastih letev različnih širin in debelin ter premerov palic, pri čemer so letve in palice vijačene tako, da vijaki niso vidni. Palice so zgoraj lahko zaprte z različnimi dekorativnimi zaključki pokrovov, kot je stožec, krogla ali čep.

Vertikalne ograje iz aluminija s profilom letev »P«

Sistem s »P« alu profili za ograje daje videz tradicionalnih in nekoliko rustikalnih kovanih ograj, pri čemer je videz vrtne ograje iz obeh strani enak, vendar brez vidnih vijakov in varov. Vertikalne ograje so sestavljene iz pokončnih palic v različnih premerih, izbirate pa lahko med različnimi dekorativnimi vzorci in zaključki pokrovov na palicah.

Vertikalne dvoriščne ograje s profilom letev »ALU-L«

Vrtne in balkonske ograje s profilom letev »ALU-L« so v celoti izdelane iz aluminija in so sestavljene iz vertikalnih letev v različnih dimenzijah, v zgornjem delu pa so zaključene z aluminijastim ročajem in zaprte z zaobljenimi pokrovi. Letve iz aluminija so vijačene na prečni nosilec, pri čemer vijaki niso vidni iz obeh strani.